Email Us | (781) 938-0008

Harvard Court Lobby Renovation – Boston, MA

Owner

Harvard University

Designer

DiMella Shaffer

Market

Corporate and Academic

Size

1,500 SqFt

Duration

8 weeks

View Map

Trinity performed a phased lobby renovation at One Western Avenue for Harvard University Housing. This occupied residential building, which serves as home to over 500 residents, received an updated lobby and mailroom with an improved layout, additional storage and new finishes. Also included in the project’s scope of work was the creation of a new building entrance with a patio and canopy; this entrance was added to in order to improve the flow of traffic through the busy building.

The lobby renovation benefited from the project team’s scheduling and phasing expertise; careful coordination or work allowed full operation of the lobby and maintained the residents’ access to the mail, elevators and parking garage.

The high-quality, on time completion of this project led to another opportunity with Harvard University. During summer 2016, Trinity performed a sizeable renovation to One Western Avenue’s common spaces by renovating the existing common room and creating a new children’s playroom.